Vlinderdassen op maat

Vlinderdaskopen.nl heeft contacten met fabrikanten van kwalitatief hoogwaardige vlinderdassen die gemaakt worden van de beste materialen. Deze fabrikanten hebben voldoende kennis om vlinderdassen op maat helemaal naar uw wens te maken. Bovendien worden zeer scherpe prijzen aangeboden en uiteraard snelle levertijden.

Vlinderdas bedrukken
Natuurlijk is het mogelijk om de vlinderdassen te voorzien van uw logo of ander symbool. Bij het drukken is het mogelijk om een vlinderdas uit ons assortiment te kiezen of een vlinderdas custommade te laten maken.

Custommade vlinderdas
Naast het bedrukken van uw logo kunnen wij vlinderdassen ook geheel maken in uw eigen kleuren. Zo is het bijvoorbeeld leuk om uw bedrijfskleuren te laten drukken op vlinderdassen voor het komende bedrijfsgala. 

Qua mogelijkheden hebben wij vrij veel te bieden, voor het complete overzicht vragen wij u om contact met ons op te nemen voor de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte. Dit kan door ons te e-mailen naar: info@vlinderdaskopen.nl of het contactformulier in te vullen.