Retourneren

Heeft u een vlinderdas gekocht op Vlinderdaskopen.nl, maar bent u hier achteraf niet helemaal tevreden mee? Dan kunt u deze retourneren. De verzendkosten voor het retourneren van een product zijn voor de klant.

30 dagen bedenktermijn
Op Alle producten van Vlinderdaskopen.nl geldt een bedenktijd van 30 dagen. Mocht een product niet helemaal bevallen, dan kunt u deze binnen 2 weken na ontvangst retourneren.

Melden
Als u een product wilt terugsturen om welke reden dan ook, dan moet u dit binnen 30 dagen na ontvangst schriftelijk melden. U kunt dit melden door naar het volgende e-mail adres te mailen: info@vlinderdaskopen.nl. Beschrijf duidelijk waarom u het product wilt terugsturen en om welk product het gaat. Daarnaast dient u uw bestelnummer te vermelden, zodat wij weten om welke bestelling het gaat. Wij gaan uw melding dan behandelen en kijken of uw retouraanvraag aan de voorwaarden retourneren voldoet. Let erop dat u alleen het aankoopbedrag terugkrijgt, eventuele verzendkosten worden niet teruggegeven.

Voorwaarden retourneren

  1. Na ontvangst van een product heeft u 30 dagen de tijd om een product aan te melden voor retournering.
  2. Tijdens deze termijn zal de consument zorgvuldig met het product omgaan. Hij zal het product in die mate uitpakken of gebruiken voor zover het nodig is om het te kunnen beoordelen.
  3. Indien de consument gebruik maakt van het herroepingsrecht zal het product in originele staat en met alle toebehoren moet worden teruggestuurd.

Ons retouradres is:
Vlinderdaskopen.nl
t.a.v. retourneren
Binnendyk 79
8461LH Rottum