Over ons

Vlinderdaskopen.nl is een webwinkel gespecialiseerd in de online verkoop van vlinderdassen. Het bedrijf is gevestigd in Numansdorp en probeert sinds 2013 een zo groot en exclusief mogelijk assortiment aan te bieden. Zo verkopen we polyester vlinderdassen, maar inmiddels ook houten vlinderdassen voor de echte trendy look! We zijn op dit idee gekomen door het kleine aanbod in online webshops in vlinderdassen. Wat ons betreft mocht het aanbod groeien en daarom zijn we dus ook vlinderdaskopen.nl begonnen.

In deze webwinkel worden diverse soorten vlinderdassen verkocht. In het begin verkochten we alleen effen, gestipte en gestreepte vlinderdassen. Sinds kort verkopen we ook exclusieve vlinderdassen, zoals de houten vlinderdas van 'Two Guys Bow Ties'. In de toekomst hopen we ons assortiment verder uit te breiden, zodat we iedere klant van dienst kunnen zijn!

Bij ons is het ook mogelijk om grote partijen op maat gemaakte vlinderdassen te bestellen. Op maat gemaakte vlinderdassen zijn al vanaf een klein aantal stuks verkrijgbaar en helemaal naar uw wens aan te passen. Zo kunt u de vlinderdassen bedrukken, de kleur kiezen, de grootte bepalen en nog veel meer. Voor informatie kunt u terecht op de pagina 'vlinderdas op maat'.

Bedrijfsgegevens
Vlinderdaskopen.nl (Onderdeel van Xaros)
Burg de Zeeuwstraat 68
3281 AK Numansdorp

KvK-nummer: 56597584
Btw-nummer: NL222514966B01

Contact
Mail ons: info@vlinderdaskopen.nl