Onze vlinderdassen

Soorten vlinderdassen
De vlinderdasen in ons assortiment zijn in een aantal categorieën opgedeeld zodat het aanbod overzichtelijk blijft en u zo snel mogelijk de juiste vlinderstrik kunt bestellen.

Effen vlinderdassen
De effen vlinderdassen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren als zwart, rood, wit en grijs. Deze vlinderdassen zijn voorzien van een handige verstelbare haaksluiting, zodat de vlinderdas eenvoudig om de nek gedragen kan worden. De effen vlinderdassen in ons assortiment zijn tevens voorgestrikt.

>> Effen vlinderdassen

Gestreepte vlinderdassen
De gestreepte vlinderdas is een zeer trendy accessoire en bovendien te dragen tijdens een groot aantal gelegenheden. De gestreepte vlinderdassen in ons assortiment zijn voogestrikt. Bovendien kan deze vlinderstrik heel eenvoudig om de hals gedragen worden door middel van de verstelbare haaksluiting. Tot dit soort vlinderdas behoren zowel polyester strikjes als zijden strikjes. 

>> Gestreepte vlinderdassen

Gestipte vlinderdassen
De gestipte vlinderdassen, verkrijgbaar in ons assortiment, zijn er in verschillende kleuren. Zo heeft u onder andere de keuze uit de kleuren zwart, (bordeaux) rood en donkerblauw. Deze gestipte vlinderdasse zijn voorgestrikt en kunnen dus zeer eenvoudig om de nek gedaan worden. Door middel van de band van de vlinderdas kunt u deze afstellen op de maat van uw nek. Gestipte vlinderdassen zijn zowel verkrijgbaar in polyester als in zijde. 

>> Gestipte vlinderdassen

Houten vlinderdassen
De houten vlinderdas is de trend van dit moment! Houten vlinderdassen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende soorten. Iedereen heeft tenslotte zijn eigen stijl. Vlinderdaskopen.nl levert houten vlinderdassen. Deze houten vlinderdassen kunnen eenvoudig om de nek gedaan worden door middel van de haaksluiting. 

>> Houten vlinderdassen

Gebreide vlinderdassen
Gebreide vlinderdassen stralen een zeer trendy look uit en kunnen vrijwel op elke gelegenheid gedragen worden. Gebreide vlinderdassen zijn verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en kunnen zeer eenvoudig om de nek gedaan worden. Door middel van de haaksluiting heeft u de vlinderdas binnen enkele seconden om uw nek bevestigd. 

>> Gebreide vlinderdassen

Geruite vlinderdassen
Geruite vlinderdassen zijn een uitstekende keuze om in het dagelijks leven te dragen. Deze vlinderdassen kunnen namelijk tijdens een groot aantal gelegenheden gedragen worden. Bovendien hoeft een geruite vlinderdas niet altijd op formele kleding gedragen te worden. De geruite vlinderdas staat ook uitstekend op een blouse, met daaronder een spijkerbroek. De geruite vlinderdassen in ons assortiment zijn al voorgestrikt, zodat deze binnen enkele seconden om de nek gedaan kan worden.

>> Geruite vlinderdassen

Vlinderdassen voor kinderen
Uw kleding met de kleding van uw kind combineren, er is niets leukers! Een vlinderdas is daar de perfecte manier voor. Met een vlinderdas kunt u beide dezelfde kleuren dragen. Vlinderdassen voor kinderen zijn er in verschillende kleuren. Daarnaast zijn de vlinderdassen voor kinderen al voorgestrikt, zodat u geen moeite hoeft te doen om deze om de nek van uw kind te bevestigen. 

>> Vlinderdassen voor kinderen

Heeft u niet de vlinderdas kunnen vinden waar u naar op zoek bent? Neem dan contact op via info@vlinderdaskopen.nl en wij zorgen er zo snel mogelijk voor dat uw favoriete vlinderdas vekrijgbaar is in ons assortiment.