Kleurkeuze vlinderdas

Kleurkeuze vlinderdas

Vlinderdaskopen.nl heeft een groot assortiment aan vlinderdassen in diverse kleuren en stoffen. Het soort vlinderdas dat u aanschaft is helemaal afhankelijk van de gelegenheid. Zo wordt de zwarte vlinderdas voornamelijk gedragen naar gala's. Ook wordt de witte vlinderdas vaak gedragen tijdens een gala om net even wat meer op te vallen dan de rest van de gasten. Onderstaand staat een lijst met alle kleuren vlinderdassen in ons assortiment. Zo krijgt u duidelijkheid welke vlinderdas per gelegenheid het beste scoort.

Vlinderdas zwart
De zwarte vlinderdas is dé ideale accessoire voor feestelijke gelegenheden, zoals gala's, chique dinners en bruidloften. Met de zwarte vlinderdas bent u niet te opvallend gekleed, maar wel zeer formeel. 

Vlinderdas wit
Ook de witte vlinderdas is voor een groot aantal feestelijke gelegenheden de ideale accessoire. Witte vlinderdassen worden vaak gedragen tijdens gala's, chique dinners en bruidloften. De kleur wit geeft net dat ene tintje waardoor u opvalt bij uw gasten, uiteraard staat deze kleur vlinderdas wel zeer formeel. 

Vlinderdas rood
Ook rode vlinderdassen staan altijd feestelijk en zijn dan ook veel gedragen tijdens chique dinners en gala's. Daarnaast wordt deze vlinderdas ook vaak tijdens de feestdagen zoals kerstmis gedragen. 

Vlinderdas blauw
De (licht)blauwe vlinderdas zorgt voor een betrouwbare uitstraling tegenover uw collega's of gasten. Deze kleur vlinderdas past dan ook prima bij een zakelijke en koele uitrusting. 

Vlinderdas oranje
De oranje vlinderdas heeft een feestelijke uitstraling en is dan ook de blikvanger bij iedere uitrusting. Deze kleur vlinderdas wordt voornamelijk gedragen tijdens feestelijke gelegenheden als koningsdag. 

Vlinderdas roze
De roze vlinderdas zorgt voor een rustige en zachte uitstraling, daarnaast staat de kleur roze voor creativiteit. Deze kleur vlinderdas is dus tijdens een groot aantal gelegenheden te dragen. Overigens wordt deze vlinderdas vaak door vrouwen gedragen.

Vlinderdas paars
De paarse vlinderdas geeft een stabiele en rustige uitstraling. Dit maakt de paarse vlinderdas dan ook een accessoire voor een groot aantal gelegenheden. 

Vlinderdas grijs
De grijze vlinderdas geeft een zakelijke, maar chique uitstraling. Deze kleur zit dicht tegen het zwart aan, en is wederom tijdens een groot aantal gelegenheden te dragen als chique dinners en gala's. 

Vlinderdas turquoise
Door de opvallende kleur van deze vlinderdas is dit een echte blikvanger. Deze kleur vlinderdas is op een casual outfit te dragen en mag dan ook zeker gezien worden. De turquoise vlinderdas kan gedragen worden ook een groot aantal gelegenheden. Zo past deze vlinderdas prima bij het thema van een bruidloft. 

Vlinderdas goud
De kleur goud staat symbool voor feestelijke gelegenheden. De gouden vlinderdas is dan ook een prima accessoire om te dragen tijdens oudejaarsavond op een gala. Met een gouden vlinderdas valt u niet alleen op, maar uw vrienden en familie zullen de vlinderdas ook waarderen.

Loading...