Grote aantallen

Veel strikken tegelijk bestellen?

Of u nu vlinderdassen voor uw personeel nodig heeft voor een komend evenement, uw gasten een kleuraccent willen laten dragen op uw bruidloft of uw leerlingen een vlinderdas cadeau wilt doen voor het komende eindexamen gala. Voor de bovenstaande redenen en nog veel meer kunt u terecht bij Vlinderdaskopen.nl. Heeft u een leuke vlinderdas gezien in ons assortiment dan heeft u de mogelijkheid om deze in grote aantallen te bestellen. Bovendien rekenen we al zeer aantrekkelijke prijzen vanaf 10 stuks. 

Kleuraccent vlinderdas
Aangezien het erg belangrijk is dat uw personeel een kleuraccent draagt tijdens beurzen en evenementen is het slim om te kijken naar een kledingstuk om uw personeel te laten dragen. Een vlinderdas is hier een prima voorbeeld van, de vlinderdas zal uw personeel niet alleen zakelijk over laten te komen, maar laten bovendien zien dat uw bedrijf stijl heeft en dit dan ook graag laat zien aan anderen.

Gaat u binnenkort trouwen met een speciaal thema? Dan is het wellicht slim om uw gasten en kleuraccent te laten dragen. Zo kunt u bijvoorbeeld bij een feestelijk thema blauwe vlinderdassen voor uw personeel aanschaffen. De keus is helemaal aan u!

Vlinderdassen uit eigen voorraad
De vlinderdassen worden voornamelijk uit eigen assortiment geleverd. Dit houd dus in dat uw vlinderdassen al binnen 24 uur geleverd worden. Mochten uw aangevraagde vlinderdassen niet op voorraad zijn, dan geven we dit uiteraard direct door, samen met de verwachte leverdatum.

Aantrekkelijke prijs
Vlinderdaskopen.nl heeft speciale prijzen opgesteld voor klanten die grote aantallen vlinderdassen in willen kopen. Vanaf 10 stuks krijgt u een aantrekkelijke prijs aangeboden, bij een hoger aantal vlinderdassen loopt deze speciale prijs uiteraard omlaag.

Speciale aanvragen
Ook is het mogelijk om bij Vlinderdaskopen.nl speciale aanvragen te doen. Mocht een vlinderdas die u gezien hebt niet in ons assortiment voorkomen, maar wilt u deze wel heel graag hebben, dan gaan wij voor u opzoek! We gaan ons best doen om aan uw aanvraag te kunnen voldoen, en bieden u deze natuurlijk aan voor een aantrekkelijke prijs. Voor speciale aanvragen kunt u contact opnemen via info@vlinderdaskopen.nl

Grote aantallen vlinderdassen aanvragen
Bent u geïnteresseerd in grote aantallen vlinderdassen voor een voordelige prijs? Neem dan vrijblijvend contact op via info@vlinderdaskopen.nl of het contactformulier en wij zullen uw aanvraag zo spoeding mogelijk beantwoorden.

Loading...