Betalen

Betalen

Het betalen van uw bestelling kan op vlinderdaskopen.nl op diverse manieren. Zo kunt u gebruik maken van iDeal, maar ook kiezen voor een bankoverschrijving. Echter raden wij wel iDeal aan, zodat wij direct kunnen overgaan tot leveren van uw bestelling.

Betalen met iDeal:
iDeal is één van de meest gebruikte betaalmethoden voor het betalen van online bestellingen. Daarbuiten is iDeal ook erg veilig en hoeft u geen extra account aan te maken om te betalen met iDeal. iDeal wordt door alle grote banken ondersteunt, zoals Rabobank, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank, SNS Regio Bank en de Triodos Bank.

  1. iDEAL verloopt via de website van uw bank en is dus veilig.
  2. iDEAL wordt ondersteund door alle grote Nederlandse banken.
  3. Uw bestelling kan direct verzonden worden.
  4. Betalen met iDEAL is bij ons geheel kosteloos!

Betalen door middel van een Bankoverschrijving (vooraf betalen):
Naast iDeal kunt u ook betalen door middel van een bankoverschrijving. Toch raden wij u aan om met iDeal te betalen, omdat wij dan direct over kunnen gaan tot leveren. Wilt u toch betalen met een bankoverschrijving vergeet dan niet uw ordernummer in de omschrijving te zetten. Onze bankgegevens ontvangt u na het bestellen.

Betalen met PayPal (inclusief Credit card):
Naast iDeal en bankoverschrijving heeft u de mogelijkheid om met PayPal af te rekenen. Dit is een zeer veilige manier om uw vlinderdas af te rekenen. Daarnaast kunnen klanten die met credit card willen betalen heel eenvoudig voor PayPal kiezen om vervolgens af te rekenen met Credit card. Hier is geen PayPal account voor nodig, maar garandeert u wel de veiligheid van PayPal.

Mistercash:
Speciaal voor Belgische klanten hebben wij Mistercash beschikbaar. Dit is de Belgische versie van iDeal. We raden Belgische klanten dan ook aan om te betalen met Mistercash, zodat wij direct kunnen overgaan op de levering van uw bestelling. Mistercash is beschikbaar voor een groot aantal banken: KBC, Belfius, Fortis, Fintro, AXA, CBC, ING, VDK spaarbank. Netzoals bij iDeal verloopt de betaling van Mistercash geheel via uw eigen bank. De veiligheid van uw betaling staat dus garant.

Loading...