Bestellen & levering

Het bestellen van een vlinderdas op Vlinderdaskopen.nl kan heel eenvoudig. Na het toevoegen van een product in uw winkelwagen kan deze zeer eenvoudig afgerekend worden. Afrekenen kunt u zowel doen als gast of door middel van een account aan te maken. Na het voltooien van uw bestelling krijgt u een e-mail met de confirmatie van uw bestelling.

Wat zijn de verzendkosten?
Als u woonachtig bent in Nederland bent betaalt u geen verzendkosten. Woont u in België, dan betaalt u slechts €2,00 aan verzendkosten. U betaalt dus nooit teveel voor uw bestelling.

Wanneer wordt mijn bestelling bezorgd?
Vrijwel alle bestellingen worden binnen 48 uur geleverd. Mocht een product niet direct leverbaar zijn dan nemen we daar met u contact over op. Is een product direct leverbaar, maar heeft u deze na 48 uur niet ontvangen? Dan raden wij u aan contact met ons op te nemen via info@vlinderdaskopen.nl.

Hoe wordt mijn bestelling verzonden?
Uw bestelling wordt goed verpakt verzonden. Uw bestelling kan onderweg dus niet beschadigen of stuk gaan. Alle bestellingen worden door PostNL bezorgd.

Wanneer wordt mijn bestelling verzonden?
Meestal dezelfde wekdag verstuurd, maximaal de volgende werkdag verstuurd. Bestellingen die in het weekend geplaatst worden zullen op maandag verzonden worden.

Wat gebeurt er met mijn pakketje als ik niet thuis ben?
Als u niet thuis bent tijdens een levering van uw bestelling dan zal de postbezorger proberen deze bij de buren af te leveren en krijgt u hiervan bericht. Mochten deze niet beschikbaar zijn, dan probeert de postbezorger het de volgende dag nog eens of kunt u uw pakketje af komen halen bij het postkantoor. Ook hier krijgt u bericht van.

Hebben wij uw vraag niet beantwoord? Dan kunt u ten alle tijden contact opnemen via info@vlinderdaskopen.nl.