Gebreide vlinderdas goudbruin

Gebreide vlinderdas goudbruin

€ 14,95

€ 9,95

Voor deze ene speciale gelegenheid is er de goudbruine gebreide vlinderdas. Met een lengte van circa 11 centimeter en een breedte van 6 centimeter, is deze maat prima geschikt voor een gebreide vlinderdas. Deze vlinderdas is gemaakt van 100% gebreide zijde en past door middel van de verstelbare haaksluiting erg eenvoudig om uw nek. 


- +
  • Beschikbaar Op voorraad
Beschrijving

Een stijlvolle vlinderdas
De goudbruine kleur van deze gebreide vlinderdas heeft een stijlvolle uitstraling en geeft bovendien een feestelijk tintje aan uw outfit. Dit maakt deze vlinderdas onder andere geschikt voor chique dinners. Natuurlijk is de goudbruine gebreide vlinderdas ook harstikke geschikt om op kantoor te dragen. Deze vlinderdas is tenslotte tijdloos en past bij een groot aantal kledingstijlen. 

Voorgestrikte vlinderdas
Natuurlijk is niet iedereen even handig in het strikken van het vlinderdas en daarom is deze gebreide vlinderdas dan ook al voorgestrikt. Door middel van de verstelbare haaksluiting hangt u de gebreide vlinderdas binnen enkele seconden om uw nek. Om de vlinderdas passend op de maat van uw nek te maken, is het mogelijk om de band van de vlinderdas te verstellen. 

  • Uitvoering: voorgestrikt
  • Kleur: goudbruin
  • Afmetingen: 11 x 6 centimeter
  • Materiaal: gebreide zijde
  • Verstelbare haaksluiting
Extra Informatie
materiaal Nee
Gewicht 1
Probleemloos kopen!
 
30 Dagen retour

Niet tevreden? Je mag je bestelling binnen 30 dagen retourneren.

Gratis verzenden
 
GRATIS VERZONDEN

Bestellingen binnen Nederland worden GRATIS verzonden. Bestellingen naar België worden voor slechts € 2 verstuurd.

Loading...